lunes, 21 de noviembre de 2011

Control parental

Aixo és útil per si ets el responsable de l´ordinador i vols que una compta d´usuari tingui restringida per a un temps limitat la seva entrada a l´ordinador.

Personalizar el entorno de windows

Amb aquesta opció podem canviar el fons,el contrast,la grandaria de les lletres,etc.

Compactar el disc.


Quan enregistrem informació al disc dur,normalment no s´emmatgatzema físicament de forma contínua,sinó que diferents parts d´un mateix fitxer es poden emmagatzemar en llocs allunyats entre si.

1.Selecciona Administrar després de prémer a El meu ordinador amb el botó dret del ratolí.

2.En la consola d´administració,fes clic a Compactar de discos.

3.S´obre una fionestra.Selecciona Analitza.

4.Després de l´anàlisi apareix un missatge que indica l´acció més aconsellable:No cal que compacteu aquest volum,o bé:Compacta el disc.

Instal·lació de controladors

Els controladors són programes específics per a la comunicació entre el dispositiu i el sistema operatiu.Hi ha un controlador per a cada SO i perifèric.S´instal·la:
1.Identifica de quin producte es tracta.Per fer-ho,realitza la cerca creative webcam i fes clic a Imatges.Pels resultats es podria tractar d´una càmera web Vista.

2.Vés al web del fabricant per intentar localitzar-ne els controladors.Normalmenty se solen trobar en un enllaç anomenat Descàrregues,Programari,Controladors o Suport.

3.Després de seleccionar el producte has trobat un controlador per al teu SO.Baixate´l i desa´l en una carpeta del sistema.

4.Fes clic sobre l´executable que has baixat i segueix els passos de l´instal·lador.Et demanarà que connectis la càmera al port USB.La instal·lació haurà finalitzat.

Introducció

El sistema operatiu més utilitzat en els ordinadors de tot el món és el Windows.És un SO comercial que té diferents versions,aptes per a ús domèstic o empresarial.Hi ha una versió reduïda de Windows:Windows Mobile,que es fa servir en els dispositius mòbils:PDA,telèfons mòbils,etc.

Opcions d´energia


Les opcions d´energia son útils sobretot per a portatils que han d´administrar millor la seva energia per a que duri el màxim possible.Per exemple,que la pantalla es bloquegi cada 5 minuts perque la pantalla és el que més energia gasta.

Desinstalar un programa

Desintalar un programa pot ser molt útil per a eliminar problemes com els spams que venen inclosos amb els programes descarregats la qual cosa pot provocar problemes.

viernes, 18 de noviembre de 2011

Configurar una impresora de red.


La servidora en red serveix per a que un grup de ordinadors puguin imprimir a traves de la red en la mateixa impressora.

miércoles, 16 de noviembre de 2011

Configurar un ratolí

Aquesta opció és molt útil pels esquerrans per a que puguin tenir el ratolí configurat per a la ma esquerra,també serveix per poder tenir diferents tipus de representacions del ratolí en l´ordinador.

viernes, 4 de noviembre de 2011

Parts del router

També podem tenir l´antena,l´entrada per al telèfon,l´entrada per als connector RJ45 i RTB RJ11.

Como entrar al router

En aquest video posem l´adreça IP del router a la finestra d´adreces de google chrome i ens surt el bom d´usuari i contrasenya la qual no he pogut entar perquè no me la se.En cas de que haguessim pogut entrar podriem haber accedit a la configuració del router.